Inbound

ALLE FUNCTIONALITEITEN VOOR UW INBOUND KLANTCONTACTEN

Supervisie – Realtime inzicht

Met behulp van deze uitgebreide supervisietools kan de supervisor op elk moment de status van de agenten monitoren en bijsturen.

Scripting

Met de scripter kunt u uw medewerkers ondersteunen tijdens het gesprek. Klantinformatie wordt getoond en data verrijkt.

Chat

Met (pro-active) chat kunt u uw (online) klanten beter aan u binden en tegelijk uw sales conversies verhogen.

Workforce ManagementWFM

Contact Center Live biedt een ‘next generation’ WFM oplossing waarmee organisaties een optimale arbeidsinzet, loonkostenbesparing en verbetering van de dienstverlening realiseren.

Call me now

Maak van de bezoeker van uw website een bellende klant.

Multi Channel

Onze software ondersteunt diverse klantcontactkanalen: telefonie, e-mail, chat, social media en apps.

Reporting

Alle informatie rond campagnes wordt weggeschreven in databases, zodat de applicatie indien nodig cruciale informatie kan leveren over alle callcenter statistieken.

Blending

Door inzet van blending is het mogelijk uw contact center medewerkers meerdere typen klantcontacten (in- en outbound call, e-mail, chat) tegelijk of na elkaar te laten afhandelen.

IVR

Door de eenvoudige grafische interface kunt u uw eigen Voice Response inrichten en simpel aanpassen aan de hand van het actuele verkeersaanbod. Aanpassen is mogelijk vanaf elk type device (pc, laptop, mobiele telefoon).
 

Interactive Voice ResponseIVR

Door de eenvoudige grafische interface kunt u uw eigen Voice Response inrichten en simpel aanpassen aan de hand van het actuele verkeersaanbod. Aanpassen is mogelijk vanaf elk type device (pc, laptop, mobiele telefoon).
Door gebruik te maken van een IVR kunt u de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie eenvoudig vergroten. Door middel van de IVR krijgt de klant een keuzemenu te horen. Aan de hand van de ingevoerde keuzes, wordt de klant direct doorgeschakeld naar de juiste persoon of afdeling die de vraag kan beantwoorden. Zo bespaart u uw medewerkers veel tijd, terwijl uw klanten juist eerder en beter geholpen worden.

 
 

SUPERVISIE – REALTIME INZICHT

De supervisor heeft real time inzicht waardoor hij/zij in één oogopslag alle relevante informatie (AHT, SLA, waiting, abandoned,..) van het contact center inzichtelijk heeft.
Het supervisiescherm bevat een knoppenbalk met telefoniefuncties waarmee de supervisor kan meeluisteren, fluisteren, in conference call treden, berichten sturen, gesprekken kan opnemen en schermen kan overnemen om zo de medewerkers optimaal te kunnen ondersteunen.
Met behulp van deze uitgebreide supervisietools kan de supervisor dus op elk moment de status van de agenten monitoren en bijsturen.

 
 

Scripting

Contact Center Live beschikt over een geïntegreerde scripting tool waarbij u eenvoudig scripts kunt maken die uw agenten kunnen ondersteunen tijdens de klantdialoog.
Daarnaast is deze scripter ook geschikt om koppelingen te realiseren met andere applicaties en databases. Hierdoor kan middels het script direct data worden getoond, gewijzigd en weggeschreven in de back office systemen.

 

Voordelen:

  • Snel en efficiënt webscripts maken
  • Registreren en opvolgen van gegevens die worden weggeschreven in databases
  • Automatisch versturen van e-mails en sms
  • Eenvoudige CTI koppeling
  • Integratie mogelijk met andere applicaties en infrastructuur
 

Chat

Met Proactive Chat kunt u klanten en webbezoekers gericht helpen om een antwoord te vinden op al hun vragen. Deze live support wordt aangeboden via chat als het klikgedrag van de bezoekers daartoe aanleiding geeft.
Proactive Chat voorkomt dat bezoekers onnodig uw website verlaten om via andere kanalen contact met uw organisatie te zoeken of zelfs uitwijken naar een concurrerende aanbieder. Zo kunt u uw (online) klanten beter aan u binden en tegelijk uw sales conversies verhogen.

 
 

Workforce ManagementWFM

Contact Center Live biedt samen met haar partner Invision/Injixo een ‘next generation’ Workforce Management oplossing waarmee organisaties een optimale arbeidsinzet, loonkostenbesparing en verbetering van de dienstverlening realiseren door de juiste mensen voor de juiste taak op het juiste tijdstip te plannen.

 

Workforce Management biedt veel meer dan traditionele personeelsplanning. WFM beschikt over uitgebreide functionaliteiten voor het vaststellen van het werkaanbod en benodigde arbeidsinzet, het betrekken van medewerkers bij het planningsproces, het managen van werktijden en het analyseren en monitoren van het gehele proces.

 

Call me now

De ‘Call Me Now’ functionaliteit is dé manier om van een bezoeker van uw website een bellende klant te maken. De ‘Call Me Now’ button legt een telefonische verbinding tussen de bezoeker van uw website en een medewerker van uw bedrijf.

 

Met ‘Call Me Now’ biedt u uw klanten de mogelijkheid om hen direct of op een later tijdstip te bellen. Hiermee kunt u de drukte op uw contact center uitstekend spreiden.

 

Multi Channel

Uw klanten willen zelf graag bepalen welk kanaal ze gebruiken om contact op te nemen.
Onze software ondersteunt diverse klantcontactkanalen: telefonie, e-mail, chat, social media en apps.

 

Facebook

 

Twitter

 

Reporting

Onze reporting module biedt standaard de volgende rapporten:

  • Call-file management rapport: informatie over de bellijst en belresultaten
  • Productierapporten: kwalitatieve en kwantitatieve gegevens over contact center productiviteit
  • Individuele agentstatistieken: productiviteit per agent
  • ACD-statistieken: nuttig voor het bepalen van het aantal agenten nodig per shift.

Alle informatie rond de campagnes wordt weggeschreven in databases, zodat de applicatie indien nodig cruciale informatie kan leveren over alle contact center statistieken.

 

De rapporten kunnen geëxporteerd worden naar alle gangbare formaten, waaronder Excel, PowerPoint, Adobe pdf, txt file, Word…

 

Blending

Door inzet van blending is het mogelijk om uw contact center medewerkers meerdere type klantcontacten (in- en outbound call, e-mail, chat) tegelijk of na elkaar te laten afhandelen. Een medewerker kan naast het beantwoorden van inbound calls bijvoorbeeld tevens e-mails beantwoorden en/of op een outbound campagne worden ingezet.

 

Het voordeel van blending is het realiseren van een optimale efficiency van de inzetbare contact center medewerkers (hogere utilization). Daarnaast kunt u uw medewerkers door inzet van blending meer afwisselend werk bieden.

 
Contact Center Live
Aanvraag demo
Ik wil graag een persoonlijke demonstratie krijgen van de mogelijkheden van Contact Center Live software.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1NQczdnblM2Z3RjP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Best Time to Call
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzI5dUM1NTJ6Nm44P2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Supervisor Module
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL0F5azhUVjc5WlRrP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interactive Voice Response Solutions
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1FKTV8welhrcEtZP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Facebook Software Solution
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL0hEVUJlcTd1MEdVP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Twitter Software Solution
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzl2WnVVRVZNelhNP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Custom Report Designer
Snel en eenvoudig Zendesk implementeren
Stuur mij meer informatie over de mogelijkheden van Zendesk
Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden