CCL behoort tot beste Nederlandse Softwarebedrijven

 

CCL behoort tot beste Nederlandse Softwarebedrijven

Geplaatst door in Nieuws

Record aantal inschrijvingen van Nederlandse softwarebedrijven voor de Main Software 50. De software sector is al jaren aanjager van de Nederlandse economie en bouwt verder aan omzet, winst en internationalisatie. 

Op 9 november 2017 vond voor de zesde maal op rij de prijsuitreiking plaats van Main Software 50 om de Nederlands software sector beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. De deelnemende bedrijven outperformen dit jaar op alle relevante KPIs. De belangstelling voor het evenement vanuit media, bedrijfsleven en investeerders was wederom groot.

Presentatie van het event lag in handen van Roelof Hemmen (BNR Nieuwsradio). De keynote speaker van het event was Remco Brouwer (Senior Vice President Digital Transformation at Randstad Holding). Remco schetste treffend de transformatie van Randstad naar een software gedreven onderneming. Digitalisering is noodzakelijk voor Randstad om de markt te voorzien in de vraag naar het sneller, accurater en met hogere volumes bijeenbrengen van potentiële werkgevers en werknemers.

Klik hier voor de lijst.