Vliegensvlug Whatsapp live bij Vliegtickets.nl

 

Vliegensvlug Whatsapp live bij Vliegtickets.nl

Geplaatst door in Nieuws

Vliegensvlug Whatsapp live bij Vliegtickets.nl

Otravo b.v. is marktleider in de (online) verkoop van vliegreizen in de Benelux en Scandinavië. Reizigers kunnen zowel persoonlijk als via self-service vliegreizen naar wereldwijde bestemmingen boeken, zowel online als offline en zowel zakelijk als particulier. Otravo biedt reizigers een zeer breed aanbod, van wereldwijde vluchten, huurauto’s, hotels en zonvakanties tot aan alle mogelijke dynamische reiscombinaties.

 

Whatsapp: een nieuwe kanaal bij Vliegtickets.nl

Voor haar label Vliegtickets.nl is er in 2 werkdagen een compleet en geïntegreerde Whatsapp kanaal toegevoegd. Vrijdag besloten, maandag inrichten en dinsdag probleemloos de eerste klanten via Whatsapp geholpen. Wat was hiervoor nodig? Een mobiele telefoonnummer, een logo, een Whatsapp status en een enthousiaste samenwerking.