Nominatie voor Inspirience Awards 2016

 

Nominatie voor Inspirience Awards 2016

Geplaatst door in Nieuws

Contact Center Live genomineerd voor de Telecom Inspirience Awards 2016!

Uit meer dan 70 inzendingen wist Contact Center Live zich samen met Alembo eind september te plaatsen als 1 van de 38 genomineerden voor de Telecom Inspirience Awards 2016. De case over het samen met Alembo opzetten van een call center voor V&D werd door de vakjury geselecteerd als 1 van de 5 kanshebbers in de categorie Best Contact Center Project 2016.

De winnaars werden op 16 november bekend gemaakt. Helaas werd onze nominatie niet verzilverd, maar we zijn niettemin trots op onze prestatie. Lees hieronder een samenvatting van de genomineerde case.

“De betreffende klant is V&D, Daar was eind 2015 sprake van surseance van betaling. Hun bestaande Klantenserviceleverancier weigerde verder diensten te verlenen. De klantvraag aan Alembo: “Het is kerst, kunnen jullie binnen één dag onze klantenservice oppakken. Wij staan volop in het nieuws en willen onze klanten blijven helpen.” In een gecombineerde effort met Contact Center Live, die de SaaS Call Center functionaliteit levert, en de specialisten van Alembo icm Klantenservice V&D is tijdens de kerstperiode dag en nacht gewerkt om de Klantenservice live te brengen. Er waren geen scripts, er was alleen een telefoonnummer dat naar het CCL-nummer werd doorverbonden, zodat de Alembo agents de vragen konden beantwoorden. Uniek is dat alle bestaande Contact Center dogma’s overboord zijn gegooid. De enorme tijdsdruk waaronder dit project is uitgevoerd, is uniek. De exposure was extreem hoog, en het project mocht absoluut niet falen. En het werkte. Direct vanaf het eerste moment. Aanbod van calls was enorm en dat aanbod is bediend.”